Brillen

Natuurlijk is je bril essentieel om comfortabel te leven, met een scherp zicht op de wereld. Maar het is ook een statement. Je bril maakt jouw persoonlijke stijl helemaal af en bepaalt jouw uitstraling.

Mode & Stijl, Innovatie & Techniek

Daarom vertrouw je het liefst op een opticien die stijl en vakmanschap combineert. Zo ben je zeker van de beste glazen, op maat voor jou geslepen. Daarvoor vertrouwen we op onklopbare merken zoals Nikon In een montuurtje dat het beste in jou naar boven brengt.

Check nu onze collectie
Image
Image

Happy Vision

Belgische designers, gerenommeerde internationale merken en verrassende nieuwkomers: Optiek Lannoo heeft een uniek assortiment aan brillen voor je klaar liggen. Van binnenlandse trots Theo tot klinkende namen zoals Boss, Dior en Armani. Kom zelf testen welk ontwerp het best bij jou past.

Wandel je naar huis met je perfecte nieuwe bril? Weet dan dat je na aankoop twee jaar waarborg krijgt op jouw volledige bril. Met een wenperiode van twee maanden bij progressieve glazen. En een waaier aan gratis services zoals een onderhouds- en poetsbeurt, advies na aankoop én het levenslang afstellen en aanpassen van je montuur.

Maak een afspraak

Wil je zélf zien wat wij voor je kunnen doen? Contacteer ons voor advies op maat!

Maak een afspraak